dimarts, 24 d’abril del 2012

XERRADA PEDAGÒGICA SOBRE ELS PROJECTES DE TREBALL

El dia 24 d'abril vàrem fer la xerrada pedagògica per a les famílies, que teníem pendent aquest curs, sobre la metodologia dels Projectes de treball. La nostra intenció era que fos una activitat participativa i on tothom tengués un espai per a la reflexió.

La xerrada va tenir una part teòrica: na Joana explicà el projecte sobre "El meu nom i jo" que va fer a Educació Infantil i na Cristina el de l'Edat Mitjana que ha fet a segon cicle. En Vicent va fer una reflexió teòrica sobre els projectes com a mestre nouvingut a l'escola.

L'altre part va ser pràctica. Els pares i mares s'havien d'agrupar en grups de tres i havien de reflexionar sobre unes frases relacionades amb projectes.










Després férem una conversa en gran grup on un secretari o secretària de cada grup ens feien de portaveu del que s'havia dit en petit grup. Varen sortir aportacions ben interessants!

Na Maria (mamà de Lua i Nuk) ens va recomenar la visualització del programa "Mestres" especialment el programa anomenat: "Èxit o fracàs", així que feim aquí un enllaç, per si algú hi està interessat.



Per finalitzar es va demanar a tothom que digués una paraula per concloure tota la xerrada i algunes d'aquestes varen ser: motivació, unió, persones, èxit, interessant, endavant, ànim, força, projectam...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada